Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Goud kopen!

goud, goud kopen, fysiek goud kopen, fysiek goud,goudprijs,echte goud,puur goud,

Goud is het meest bekend van de edelmetalen. Ze kent vele toepassingen waarvan het gebruik in juwelen de meest bekende is. De laatste jaren staat goud vooral in de belangstelling als beleggingscategorie. Beleggers in dit metaal hebben het laatste decennium mooie winstenbehaalt. Met beleggen in goud kan veel worden verdiend.

Maar hoe pak je dat aan?

Aankopen van goud

Beleggingen zoals aandelen of opties brengen de laatste jaren onvoldoende op en geven niet de zekerheid die beleggers en spaarders graag zien. Nu dezer tijden valt het op dat veel beleggers en spaarders goud aan kopen. Als dit aantal alleen toeneemt, zal er een ware goudkoorts ontstaan waar steeds meer beleggers op reageren. Echter is het niet alleen voor beleggers weggelegd om goud aan te kopen.

goud belegging, goud kopen, goud investeren,beleggen in goud,investeren goud,

Fysiek goud kopen is een manier van het omzetten van geld(lees valuta) om vermogen niet te verliezen of het juist te beschermen. Dit door het beperkte hoeveelheid goud wat er is en daardoor zal goud altijd gewild blijven. De vraag en aanbod van fysiek goud is vrij zeker, plus dat goud een edelmetaal is dat miljoenen jaren geleden op de aardkorst is gekomen. Het komt in losse vorm in de natuur voor, maar de kleinere deeltjes zitten opgesloten in gesteente. Er komt een ingewikkeld en vooral kostbaar proces aan te pas om fysiek goud aan dit gesteente te onttrekken. Daarom zal er niet opeens een grote hoeveelheid goud op de markt komen. Hierdoor zal de prijs van goud onder druk blijven en blijft goud een waardevaste belegging. Nadat het goud gedolven is kan het in goudbaren gegoten worden, die vervolgens op de goudbeurs verhandeld worden. 

goud beurzen, goud handel, goudhandelaren,goud verkoop,goud kopen,

Op de belangrijkste goudbeurzen Londen en New York wordt veel goud verhandeld. De internationale goudkoers wordt op de goudbeurs vastgesteld en geld als richtprijs voor het kopen van goud. Professionele goudhandelaren zullen op de internationale goudbeurs goud kopen en daarbij grote hoeveelheden aanschaffen. Een deel van dit goud wordt in opdracht van deze goudhandelaren omgesmolten tot kleinere hoeveelheden die voor de kleinere belegger en de particuliere markt bedoeld zijn. Om kleine beleggers en investeerders een grotere kans om aan te kopen te geven. De prijs van goud kan hoog zijn, niet iedereen is in staat om grote hoeveelheden aan te schaffen.

pimmetjes, goudkaarten, pimkaarten, pim kaart, pim cards, fga nl,fysiek goud advies,

Sloopgoud

Van sloopgoud/oudgoud is ook een mogelijkheid om goudstaven/baren aan te schaffen. Dit is gemaakt van gerecycled goud. Goud is een edelmetaal met bijzondere eigenschappen op het gebied van chemische bestendigheid en elektrische en warmte geleiding. Hierdoor zal goud steeds vaker toegepast worden in elektronica. Aan het einde van de levensduur van de apparaten, waar het goud in verwerkt is, is het vanwege de prijs van echt goud lonend om het goud in deze apparaten terug te winnen.

pim goudkaarten, goud cadeau kaart, goud sparen, goud kopen, goudkaart,duurzaamgoud,sloop goud,oud goud,fga nl, fysiek goud advies,

Goud en toepassingen

Andere toepassingen van goud zijn het gebruik in o.a. industrie, ruimtevaart, medicijnen en andere takken waaronder bepaalde chemische toepassingen. Het grootste gedeelte van het goud dat niet wordt belegd, verwerkt men in sieraden. Het gebruik van goud in sieraden wordt al vele eeuwen gedaan en is in de geschiedenis regelmatig aanleiding geweest voor een ware goudkoorts. Dit voordat de moderne technieken bestonden om goud uit het gesteente te halen en men nog afhankelijk was het goud dat in losse vorm gevonden werd. Zoals de goudkoorts die in Amerika heerste en waar ruige bonkige mannen met een zeef of een schaal de rivieren en stroompjes afstruinden op zoek naar goud. Dit beeld is vandaag de dag grotendeels verdwenen, omdat de goud industrie op grote schaal opereert en daarmee veel grotere hoeveelheden fysiek goud levert.

fysiek goud, goud winning,goudwinnen,gouddelving,goudmijnning,

Goud en beleggers

Fysiek goud kopen werd veel gedaan door professionele beleggers, die vaak op een kortere termijn winst probeerde te behalen met goud. Bij grotere hoeveelheden goud, kan een koers stijging van enkele euro's al een behoorlijke winst realiseren. Deze vorm van speculeren, betekend wel dat men continu bovenop de goudhandel moet zitten en daar hebben deze professionele handelaren dan ook ruim de tijd voor. Ook wordt het echte goud gebruikt als opslag van vermogens bescherming en geld. Dit wordt voornamelijk gedaan door centrale banken.

Een land zal de goudvoorraad gebruiken als garantie voor het lenen van geld(valuta) op de internationale markt en als tegenwaarde voor hun valuta. Vandaag de dag wordt het grootste deel van het nieuw gedolven goud door centrale banken opgekocht, waar vooral China voorop loopt door heel veel goud te kopen.

goud kopen China, fysiek goud als standaard,china goud,china standaard,

Dit geeft extra druk op de prijs van goud. Dit gaat in tegen de afspraken die centrale banken in het verleden maakten om de hoeveelheid beschikbaar goud te verdelen. Het opkopen van goud op deze schaal is een manier om invloed uit te oefenen. De goudkoorts onder de particuliere beleggers concentreert zich echter op andere vormen van het beleggen in goud en zal dan ook niet op de goudbeurzen plaats vinden, maar bij de verschillende handelaren. Deze goudhandelaren zult u in zowel fysieke vorm aantreffen maar ook op het internet zijn ze te vinden. Bij de betere goudhandelaar, waar u goud op de site kunt kopen, zijn er voor u verschillende goudstaven te koop. Zelfs goudkaarten. Echter hebben zij niet allen het fysieke goud in huis en wordt er een vorm van fiatgoud/papiergoud/certificaat goud geleverd. Dit gebeurd ook door de meeste banken en goud tussenpersonen. Deze vorm van verstrekking gaat nog een groot probleem vormen, als men het fysieke goud uitgeleverd wil hebben. zie info

Kaarten met goud,goldcards,goldcard,goud kaart,goud kaarten,goudbaren,goud kopen,goud sparen,

Goudkaart

Een goudkaart, de "PIM-Gold-card", kopen is een manier van sparen/beleggen in fysiek goud. Op deze wijze wordt het mogelijk gemaakt om met kleinere bedragen goud aan te kopen. Voor zowel de particuliere belegger, als voor kleine zelfstandigen(zzp'rs), zijn deze kaarten steeds meer in trek. Een goudbaar kopen in vorm van een gesealde card. Goud kopen in de vorm van munten is voornamelijk voorbehouden aan verzamelaars en wat beleggers. Voor veel beleggers is het niet van belang of het goud de vorm heeft van een munt of card. De puurheid/zuiverheid van goud is bepalend.

pim goudkaarten, pimmetjes, goud kopen, goud sparen,fysiek goud,echt goud,

Gouden munten hebben al meermalen gezorgd voor een goudkoorts onder verzamelaars en zijn voor een beleggingsdoel daarom niet het meest geschikt. Veel beleggers beperken zich tot de aanschaf van goud in andere vormen, omdat het voor hun onbelangrijk is hoe het goud er uit ziet. Bij het fysiek goud kopen gaat het om de zuiverheid van goud, dit omdat het gaat om de intrinsieke waarde en hoe op een eenvoudige manier het goud weer te kunnen verkopen. Door de ontwikkeling (goudkaart) en vraag naar goud is dit goed en beter mogelijk gemaakt.  De reden waarom goud kopen vandaag de dag door heel veel mensen wordt gedaan. Met kleine bedragen, op lange termijn toch een mooie goud voorraad opbouwen.

Goud Kopen

Veel mensen die beleggingsproducten aanschaffen zullen er niet direct aan denken. Maar goud kopen kan een heel goed alternatief zijn voor andere vormen van beleggen/investeren. Het is zelfs zo dat aanbieders van beleggingsproducten, zelf vaak in goud beleggen. Door dit zelf te doen, kunt u veel kosten, die door aanbieders van deze producten gemaakt worden, besparen. U dient dan wel met een aantal zaken rekening houden.

goud kopen, fysiek goud kopen, goud sparen, goud beleggen, fysiekgoud,puurgoud,goudkopen,goud spaarplan,

Omdat goud een edelmetaal is met een hoge waarde, zal een fysiek goud koper bepaalde eisen stellen aan opslag en zal het geen ware goudkoorts ontketenen. Omdat goud ook een zeer zware metaal soort is, zal een bepaald gewicht aan goud een heel klein volume hebben. U kunt mooie bedragen beleggen in fysiek goud, terwijl u een heel kleine hoeveelheid goud aanschaft. U kunt hiervoor diverse goudkaarten kopen variërend van 0,1 gr. tot 200 gr. of toch liever voor de goudbaren/goudstaven kiezen.

Pimmetjes, goudkaart, cadeaukaart, goud geschenk, pim kaart, kaarten pim,

Vanwege de hoge waarde van goud zult u wel na moeten denken over de opslag van uw goud. Hierbij moet u niet denken aan een hele grote en zware kluis. Dit heeft u vanwege het kleine volume immers niet nodig. Wel zult u dit vooral veilig moeten doen. Als u voor online goud kopen kiest en uw aankoop vervolgens thuis laat bezorgen, dan moet u er rekening mee houden dat u een geschikte kluis hebt. Ditzelfde geld natuurlijk ook als u uw goud aanschaft bij een handelaar en er voor kiest om het mee naar huis te nemen. Als u bij het goud kopen er voor kiest om dit thuis te bewaren, dan zal de kluis geschikt moeten zijn voor het veilig bewaren van het bedrag aan goud dat u koopt. Ook zult u er wellicht rekening willen houden met de vorm van goud koop. Zie onze abonnements- rekeningsvormen Abo, BGS, BBB, BGK, BGK plus mogelijkheden.

goud kluis, goud sparen, goud kopen, goudkluizen,goud opslag,fysiek goud,

Het is in dit geval te hopen dat u al een geschikte kluis hebt. Het investeren in een geschikte kluis en de bijbehorende beveiliging zult u immers met de winst die u met uw belegging maakt terug moeten verdienen. 

Goud Kluizen

Brand kluizen, goud kluizen, goud bewaren,goudkluis,goudopslag,

Goud kopen is dus niet iets dat u zo maar even tussen neus en lippen door doet. U zult er even goed over na moeten denken. Het is dan ook niet altijd een optie om een kluis aan te schaffen. Dan zult u andere manieren van opslag moeten regelen. Er zijn bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in de opslag van waardevolle spullen en vaak kunt u na het fysiek goud kopen het direct daar laten bezorgen. Ook dit is bij ons geheel verzorgd mogelijk. U kunt ook voor opslag in een kluisje bij uw eigen bank kiezen, als u dat liever heeft. Hierbij maakt het niet uit of u kiest voor goudstaven kopen of voor het aanschaffen van goud kaarten. Het goud en de waarde zult u veilig op moeten slaan.

Hierbij valt het wel op dan mensen die goud kaarten ( gold cards) kopen dit niet doen. Deze vinden het veilig genoeg om ze op te slaan achter slot en grendel.

Dit is ook wel te begrijpen want deze goud kaarten zijn buitengewoon mooi en leuk om te zien met een echte goudbaar, als u de goud creatie kaarten van onze leverancier Pimgold heeft. U kunt dan iedere dag naar uw belegging kijken en het meer waard zien worden. Goudstaven kopen is daarentegen niet iets dat u doet om ze ten toon te stellen, maar puur als belegging en puur vanwege de waarde, en natuurlijk de waardevermeerdering. Het ligt helemaal aan u hoe u deze op wilt slaan, maar een kluis is vanwege de waarde een heel goed idee. Deze kunt u uiteraard ook gebruiken om andere waardevolle zaken in op te bergen. Daarmee is goud kopen iets dat u een mooie winst op kan leveren, maar ook iets waar u wel even rekening mee moet houden. Het zou immers jammer zijn als u tijdenlang aan het sparen bent en er iets met uw zorgvuldig gespaarde goud gebeurd. 

Goudkaarten van Pimgold, pim kaarten, pim kaart, pim cards, pim goud,

Waarom Goud Kopen?

Dat het kopen van goud tegenwoordig door steeds meer mensen gedaan wordt, zal niet als een verrassing komen. Dit is immers een van de redenen dat de prijs van goud zo sterk omhoog gaat. Toch zou het kunnen dat u zich afvraagt waarom goud kopen nu zo’n goed idee is en waarom zoveel mensen dit al doen.

Het antwoord op de vraag, waarom fysiek goud kopen door zoveel mensen gedaan wordt, is niet altijd even eenvoudig. Ieder mens is immers uniek en daarom kan de reden waarom goud aangekocht wordt ook voor iedereen anders zijn. Laten we eerst vast stellen dat we het hier alleen over goud kopen met waardevermeerdering als doel hebben. Goud wordt ook heel veel voor het maken van sieraden gebruikt en dit is ook een reden om goud aan te kopen. Daar willen we het hier echter niet over hebben. Als we het hebben over goud kopen, waarom dan alleen over het te beleggen. Dit komt omdat goud naast het beleggen, alleen voor sieraden en in de industrie wordt gebruikt. Deze laatste twee toepassingen zullen we dus buiten beschouwing laten. Waarom goud kopen voor beleggers zo interessant is heeft alles te maken met de prijs en dan vooral met de ontwikkelingen van de goudprijs.

goud beleggen, goud sparen, goud kopen,goud investeren, investering in goud,belegging in goud,

 Kopen verkopen goud

Het doel van iedere belegger is het kopen van beleggingsproducten en deze op een later moment weer te verkopen voor een hogere prijs. Het verschilt tussen de aankoop prijs en de verkoop prijs is dan de winst die gemaakt wordt. Waarom beleggen in goud verkozen wordt boven andere vormen van beleggen is dat er bij andere vormen van beleggen niet altijd voldoende winsten worden gegenereerd. Vooral de laatste jaren vallen de inkomsten, die met de traditionele vormen van beleggen te behalen zijn, erg tegen en daardoor zoeken beleggers naar andere vormen van beleggen. Dit is waarom goud kopen dan ook de voorkeur geniet op deze momenten. Het is al vele jaren zo dat beleggers hun heil in het beleggen in goud zoeken, als men uit andere beleggingsvormen hun inkomsten terug zien lopen. Het feit dat bij teruglopende opbrengsten veel beleggers overstappen op goud kopen, is waarom de prijs van goud sterk kan fluctueren. Het is juist dit fluctueren dat voor de beleggers als een rode lap voor een stier werkt.

goud kopen, fysiek goud kopen,verkoop goud,inkoop goud,goud verkoop,puur goud kopen,echt goud kopen,

Kleine aankopen goud

Er zijn twee soorten beleggers aan te merken. 1. de particuliere belegger (zzp'rs) die kleinere hoeveelheden goud koopt en 2. de professionele belegger die grote hoeveelheden fysiek goud aan zal schaffen. Dit is waarom goud kopen ook mogelijk is in zoveel verschillende hoeveelheden, niet iedere belegger zal immers hetzelfde budget te besteden hebben. Het moet natuurlijk wel voor iedere belegger mogelijk zijn om te kunnen profiteren. De professionele belegger zal voornamelijk in grote hoeveelheden handelen en in sommige gevallen zelf op de internationale goudbeurs opereren. De particuliere belegger zal vaak een veel kleiner budget hebben en dat is waarom gouden munten kopen een goede optie kan zijn. Uiteindelijk is het doel van iedere belegger natuurlijk dezelfde. Namelijk het maken van winst. Dat is waarom beleggen in goud gedaan wordt. Deze winst is te behalen vanwege de fluctuerende prijs van goud. De professionele belegger zal dit vaak op een kortere termijn doen en een particuliere belegger vaak op de wat langere termijn. Dit heeft te maken met de hoeveelheden goud waarin belegd wordt. Het verschil dat een stijging van de goudprijs met € 10,- per ounce maakt, is voor een kilo goud natuurlijk veel groter, dan voor 100 gram. Dat is de reden waarom goud voor professionele beleggers op de korte termijn winstgevend kan zijn.

goud kaarten, fysiek goud kopen, goud sparen, pim kaarten, pim kaart, pimkaart,

Goud voor particulieren

Waarom goud kaarten kopen voor de particuliere belegger vaak een optie is, heeft te maken met de geringe hoeveelheid goud die in de kaarten verwerkt zijn. De aanschaf prijs ligt hierdoor een stuk lager en het is dan ook eerder mogelijk voor de particuliere belegger om de goud kaarten aan te schaffen. Bovendien zijn deze goud kaarten allen uniek en gecertificeerd. Dat is ook een reden waarom goud kopen in de vorm van goud kaarten (goldcards) vaak gekozen wordt. Het is zelfs mogelijk om goud als goudkaart cadeau te geven aan familie of vrienden. U geeft dan bij wijze van spreken een cadeau op de groei. zie bv. Of als relatie geschenk met u eigen bewerking of bedrijfslogo op de kaart. Het enige nadeel van het kopen van kleinere hoeveelheden is dat de winst aangroei ook minder zal zijn. zie vb. U belegd immers een kleiner bedrag, dus dan zal het bedrag dat een percentage winst vertegenwoordigt ook kleiner zijn. Toch is dit waarom beleggen in goud gedaan wordt. Het is een manier om uw geld om te zetten in een vorm van waarde die deze waarde niet zal verliezen. Het is de waardevaste belegging van goud kopen, waarom veel mensen hier mee beginnen.

goudbaar,goud baar, goudbaren 10gram,goudkaart,10gr goud cadeaukaart,pimkaart,pim kaarten,pim cards, informatie goudkaart,pimgold,pimcards,

  10 Gram Fysiek Goud Kopen

Het kopen van goud als beleggingsmiddel of spaarmiddel is een manier van investering, die door veel mensen gekozen wordt. De hoeveelheid goud dat aangekocht wordt is echter afhankelijk van het budget. Om een mooie belegging te doen, dat snel in waarde zal toenemen, is als voorbeeld 10 gram goud kopen een goed begin.

goud kopen, goudkaart, goud sparen, goud cadeau, pim kaart, pim kaarten, pim cards, pim gold,pimcards,

Als u  bijv. een 10 grams fysiek goud PIMkaart kopen wilt, met een echte goudbaar, doet u een investering in een edelmetaal waarvan de prijs de afgelopen jaren sterk opgelopen is. Het is deze stijging van de goudprijs en het feit dat andere vormen van beleggen te weinig opbrachten, dat veel beleggers overgestapt zijn op het aankopen van goud. Hierbij is het aan de beleggers zelf hoeveel men wil beleggen en of men fysiek goud wil kopen of toch liever in goud wil beleggen op een andere manier. Toch wordt over het algemeen vaak belegd in fysiek goud, omdat u daarmee ook echt iets in handen hebt. Ook al is 10 gram fysiek goud kopen slechts een heel klein stukje goud, het feit dat men een stukje van dit mooie gele edelmetaal in de handen kan houden is vaak doorslaggevend. Natuurlijk is het ook zo dat u bij het hebben van fysiek goud daadwerkelijk weet wat men heeft en bij andere beleggingsvormen altijd maar af moet wachten of aanbieders hun beloften na komen. Immers, het ligt bij u thuis en u kunt het vast houden.

goud kopen, goudkaart, goud sparen, goud cadeau, pim kaart, pim kaarten, pim cards, pim gold,


goud kopen, goudkaart, goud sparen, goud cadeau, pim kaart, pim kaarten, pim cards, pim gold,


Voor het bedrag dat u moet investeren hoeft u het zeker niet te laten.  Als u bij het kopen van fysiek goud 10 gram besteld, betaald u +/-         € 400  tot €  450 nu. De prijs is voor de meeste beleggers dan ook de reden om voor deze kleine hoeveelheid te kiezen. De prijs die u moet betalen om 10 gram fysiek goud aan te kopen, is voor veel mensen te overzien en daarom zal deze hoeveelheid dan ook vaak aangekocht worden. Daarnaast is het ook zo dat de winst die u met een gewicht van 10 gram kunt behalen wel aardig snel op kan lopen. Zelfs als u de bovengenoemde prijs voor uw 10 gram goud hebt betaald, zult u bij een waarde stijging van tien procent zo'n  € 40,- verdienen. Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn dit soort prijsstijgingen zeker niet uitgesloten.

Het zijn dan ook deze prijsstijgingen, die voor steeds meer beleggers aanleiding zijn om goud aan te kopen. Of men daarbij kiest voor 10 gram fysiek goud kopen, of toch voor grotere hoeveelheden, maakt op zich niet uit. Het gaat er voornamelijk om dat u uw goud op een verstandig moment aankoopt en pas tot verkoop over gaat als de prijs van goud voldoende gestegen is. Dit is het essentiële deel van het beleggen en dat geld ook voor het 10 gram goud kopen. De hoeveelheid van tien gram doet niets af aan het percentage winst dat u mogelijkerwijs kunt behalen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om andere gewichten fysiek goud aan te kopen, maar een hoeveelheid van 10 gram biedt u wel mogelijkheden, die u anders niet hebt. Veel beleggers kopen daarom niet één goudbaar van 10 gram maar een groter aantal van deze baren. Door bij het goud kopen 10 gram goudbaren in grotere aantallen aan te schaffen hebt u als belegger een zekere flexibiliteit bij het verkopen van uw beleggingsgoud. U kunt er dan voor kiezen om niet alles in één maal te verkopen, maar slechts een gedeelte en met de rest te wachten tot de prijs nog verder gestegen is.

goud kopen, goudkaart, goud sparen, goud cadeau, pim kaart, pim kaarten, pim cards, pim gold,

Deze flexibiliteit is voor de meeste beleggers reden om over te gaan tot 10 gram fysiek goud kopen. Daarnaast is het natuurlijk ook een kwestie van budget voor veel andere beleggers, omdat nu eenmaal niet iedere belegger hetzelfde budget heeft. Er zijn dus meerdere gewichten te koop. Ook zal niet iedere belegger het geld hebben liggen om meerdere baren van 10 gram goud aan te schaffen. In dat geval is het een optie om dit bijvoorbeeld eens per maand te doen en op die wijze uw eigen goudspaarplan te realiseren. Dit is een goede manier om te beleggen. Door middel van fysiek goud te kopen, maar ook om de kosten die daarmee gepaard kunnen gaan, toch binnen de perken te blijven houden. Ook hier bent u als klant natuurlijk koning en wij bieden u als goudhandelaar daarom meerdere mogelijkheden aan. Kijk daarom een rustig op onze site en zie welke mogelijkheden er zijn voor 10 gram goud kopen en in welke vormen dit gedaan kan worden.

goudkaart 0,5gram,achterkant goudkaart,pim kaart, pim kaarten, pim cards, pim gold,

20 Gram Fysiek Goud Kopen

pim goudkaart 20g, pim kaart, pim kaarten, pim cards, pim gold,

Dat het beleggen in goud u mooie winsten op kan leveren mag nu wel duidelijk zijn. De hoeveelheid goud die u voor dit doel aankoopt hangt daarbij natuurlijk af van uw budget. Als u een aardig budget te besteden hebt dan is 20 gram goud kopen een optie, die u in staat stelt om snel een mooi vermogen op te bouwen. Als u overgaat tot 20 gram fysiek goud kopen dan schaft u daarmee een mooie hoeveelheid goud aan. Door dit regelmatig te doen in vorm van abonnement of rekening, stelt u zichzelf in staat om in afzienbare tijd een aardige hoeveelheid goud op te bouwen.  Deze hoeveelheid goud zal niet alleen een mooie waarde vertegenwoordigen, maar heeft ook de potentie om enorm in waarde toe te nemen. Natuurlijk is dit precies waar het bij het fysiek goud kopen met een beleggingsdoel om gaat. Het kopen van goud voor een bepaalde prijs en het op een later moment verkopen van dit goud voor een hogere prijs. Het voordeel bij de aankoop van fysiek goud 20 grams aanschaffen is dat u in één keer een aardig bedrag aan geld(valuta) omzet in goud.

20 gram goudbaar voor beleggers

Pim goudkaart

Als u dus op enig moment goud voor een gunstige prijs aan kunt kopen, profiteert u met 20 gram heel goed van die prijs.

Daarom is 20 gram fysiek goud kopen een echte aanrader voor de beleggers, die graag serieus willen beleggen maar toch geen onverantwoorde risico’s willen nemen.

Een hoeveelheid van 20 gram goud, wordt over het algemeen ook gehanteerd als minimale hoeveelheid om te verzenden. Als u bij Pimmetjes een aankoop van beleggingsgoud doet, hebt u de mogelijkheid om uw goud naar uw huis adres of ieder ander adres te laten versturen. Uiteraard worden hiervoor kosten in rekening gebracht, omdat de verzending per aangetekende post, inclusief verzekering zal geschieden. Bij de aanschaf van goudbaren van 20 gram betekend het dat de kosten voor de verzending over een groter aantal grammen uitgesmeerd kunnen worden. Hierdoor hebt u de kosten die u maakt veel eerder terugverdiend door de winst die u per gram goud zult gaan maken. Het 20 gram fysiek goud kopen heeft dus voordelen als het gaat om de bijkomende kosten, omdat deze per gram lager uitvallen. U zult uw kosten eerder terugverdiend hebben en daardoor ook sneller winst gaan maken met uw beleggingen in fysiek goud.

fga nl,fysiek goud advies nederland,goudhandel,goud kopen,fga nederland,goud sparen,goud beleggen,goud investeren,

Toch biedt het aankopen van een 20 gram goudbaar ook nog andere voordelen. Deze zullen wellicht niet voor iedereen van toepassing zijn, maar moeten wel degelijk benoemd worden. Als u namelijk een veel groter bedrag in één maal wilt aankopen, maar toch een zekere mate van flexibiliteit wilt behouden bij het verkopen van uw beleggingsgoud, dan is 20 gram fysiek goud kopen ook een hele goede oplossing. U kunt op deze manier een andere belegging goed omzetten in goud of juist uw spaargeld veilig wegzetten, als de goudprijs gunstig is, terwijl u bij het verkopen van uw goud niet alles in één maal hoeft te verkopen. Als u dus een uitgave te doen hebt, waar een gedeelte van uw in goud opgeslagen geld voor nodig is, dan kunt u eenvoudigweg 20 gram goud verkopen en is het niet noodzakelijk om de gehele hoeveelheid die u bezit te verkopen.

Hierdoor houdt u altijd een gedeelte van uw goud achter de hand, dat u altijd nog kunt verkopen als de prijs nóg gunstiger wordt. Dit voordeel geldt ook voor professionele beleggers, die bij het beleggen in fysiek goud 20 gram aanschaffen om te kunnen profiteren van de hoogste tarieven bij het verkopen. Zij kunnen dan de juiste verkoop momenten afwachten en alleen een deel van hun goud verkopen als ze daar de meeste winst mee maken.

fga nl,fysiek goud advies,fga nederland,beleggen in goud,investeren in goud,goud kopen,
goud belegging, goud kopen, goud prijs,goud waarde,goudkoers,goudprijs,

Als u 20 gram fysiek goud kopen wilt in plaats van andere gewichten fysiek goud dan kunt u daarvoor bij vrijwel alle goud handelaren terecht. De hoeveelheid van 20 gram is namelijk een veel verhandelde hoeveelheid en zal daarom ook vaak op voorraad gehouden worden. Mocht dit om de een of andere reden niet zo zijn, dan is een 20 gram goudbaar kopen in ieder geval op een korte termijn mogelijk, omdat toeleveranciers korte levertijden hanteren. U kunt hiermee simpelweg profiteren van het grote volume aan beleggingsgoud dat er verhandeld wordt. Er zijn immers veel meer mensen die bij de aanschaf van goudbaren 20 gram kopen in plaats van een groter gewicht om daarmee voldoende flexibiliteit bij het verkopen te hebben. Dit is waarom goud kopen in kleinere hoeveelheden voor veel beleggers de voorkeur heeft boven het aanschaffen van één grote hoeveelheid. Kijk dus snel bij onze webshop, wat de prijs en mogelijkheden voor 20 gram goud kopen is.

Ounce (31,1gram) Fysiek Goud Kopen

fysiek goud, goud baren, goud broodjes, goudbaar, pim goudbaar,pimmetjes,fysiek goud,echte goud,puur goud,pimgold,pimcards,goldcards,

Omdat wij in Nederland alle gewichten in grammen uit drukken zult u bij gewichten fysiek goud waarschijnlijk ook aan grammen denken. Toch is 1 ounce goud kopen helemaal zo gek nog niet en u zult dit vaker tegenkomen dan u denkt. Beleggers die 1 ounce fysiek goud (31,1gram) kopen doen dit in ieder geval niet omdat zij nu eenmaal liever in ounces werken dan in grammen. Zodra u over fysiek goud kopen nadenkt, kunt u zich het beste gaan verdiepen in de goudprijs. Deze prijs zal namelijk gedurende de hele dag veranderen omdat deze wordt vastgesteld op de internationale goudbeurzen van o.a. New York en Londen. Op deze manier kunt u enig inzicht krijgen in het verloop van de prijs gedurende de hele dag en de afgelopen dagen zodat u het beste aankoop moment uit kunt zoeken om bij het goud kopen 1 ounce te bestellen. Als u deze koers van goud in de gaten houdt en u let goed op dan zal het u opvallen dat deze uitgedrukt wordt in een aantal dollars of euro’s per ounce. Dit betekend dus dat de koers van goud direct te vertalen is naar de ounce goud (31,1gram) als u dit aan wilt gaan schaffen. U kunt dus op eenvoudige wijze de koers van fysiek goud in de gaten houden en daarmee weten wat u moet betalen. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat 1 ounce fysiek goud kopen in een webshops meestal niet voor dezelfde prijs zal gaan als men op de beurs betaald. Dit komt omdat op de beurs in grote hoeveelheden van wel 400 ounce gehandeld wordt en de goudbaren die u koopt nu eenmaal meer kosten met zich mee brengen. Toch biedt 1 ounce goud u wel veel mogelijkheden bij het kopen van beleggingsgoud. U zult deze hoeveelheid aan kunnen kopen in meer vormen dan welk ander gewicht ook. Naast de gebruikelijke goudbaren, kunt u dit ook doen door middel van goudkaarten kopen omdat daar ook precies een ounce goud in verwerkt zit bij onze goud kaart. Pim kaarten genoemd (Pimmetjes)

fysiek goud, goud kopen, goud baren, echt goud,goudbaar,goudkaarten,pimcards,pimgold,pim goud,goldcards,gold card,

Goudbaren zijn van 99,99 procent puur goud gemaakt, gouden kaarten zijn bij onze leverancier PIMgold gelijk als baren en hebben ook puur goud als staaf of baar in een gesealde kaart verwerkt. In de vorm van goudbaren 1 ounce fysiek goud kopen, zal u de garantie geven dat de goudbaar inderdaad van puur goud is gemaakt door het keurmerk dat door de maker in de goudbaar is aangebracht. Erkend door de LBMA (London Bullion Market Association) waardoor de baren, zonder uitgebreid op echtheid gecontroleerd te hoeven worden, wereldwijd verhandeld kunnen worden. Uiteraard is 1 ounce goud kopen in de vorm van baren voornamelijk voor beleggers interessant, omdat het alleen om de goudwaarde van de baren zal gaan. Anders wordt dit bij de aanschaf van gouden munten, deze munten zijn juist ontworpen met het gewicht van 1 ounce goud, omdat dit het gewicht is dat internationaal verhandeld wordt en gebruikt wordt om de goudkoers uit te drukken.

De kaarten zullen voorzien zijn van alle merktekens, die u van goudkaarten mag verwachten. Het goud kopen 1 ounce goudkaart is veilig, omdat vanwege de wetgeving het uiterlijk van de kaarten absoluut vast staat en de kaarten eenvoudig op echtheid gecontroleerd kunnen worden. En alle kaarten met goud baartjes/staafjes gecertificeerd zijn en erkend zijn door LBMA en goud raffinaderijen en handelaars wereldwijd.

fysiek goud,goud kopen,goudbaren,echt goud,goudbaar kaart,goudkaart,fysieke goudkaarten,pim cards,pimgold,pim producten,pim goldcard,

Het voordeel dat 1 ounce fysiek goud kopen u kan bieden, is dat de prijs eenvoudig te controleren is aan de hand van de internationale goudkoers. Een ounce is een gewichtseenheid die overal erkend zal worden en bovendien is het een eenheid waarmee u snel een hele mooie voorraad goud op kunt bouwen. Met een aanschafprijs van rond de duizend euro is 1 ounce goud niet geschikt voor de belegger met de kleinere beurs. Voor de professionele belegger is dit bedrag echter goed te overzien en het maakt het zeker mogelijk om meerdere goudstaven of munten aan te kopen en deze gespreid te verkopen als de omstandigheden dit vereisen. Bovendien maakt 1 ounce fysiek goud kopen het goed mogelijk om uw beleggingsaankoop thuis te laten bezorgen en persoonlijk te bewaren. U bent daardoor zelf baas over uw belegging en u kunt er te allen tijde over beschikken.

goudbaar,goudbaren,100gram baar,goudkaart 100 gram,goudkaart, goud kaarten,fysiek goud,echte goud,pim gold,pim cards,pim goldbaar,goldcards,

100 Gram Fysiek Goud Kopen

Het beleggen in goud is een optie die voor iedereen mogelijk is, omdat u verschillende gewichten fysiek goud aan kunt schaffen. Toch zal 100 gram goud kopen voornamelijk weggelegd zijn voor beleggers die veel geld willen beleggen of voor professionele beleggers. Dit is natuurlijk te verwijten aan het hoge aanschafbedrag, maar dit brengt dan wel weer de mogelijkheid met zich mee om daar ook mooie winsten mee te behalen.

pim goudkaart, goud kopen, goud sparen,fysiek goud,echt goud,pimgold,pim cards,pim goud,pim goldcard,

Fysiek goud kopen is een manier van beleggen die door veel beleggers wordt gekozen in tijden dat het met andere beleggingsvormen niet erg mee zit. Goud is al vele jaren lang een waardevaste belegging en zal vaak een beter rendement bieden dan veel andere vormen van beleggen of sparen. Toch zal niet iedereen aan 100 gram fysiek goud kopen komen, omdat u daarmee namelijk een behoorlijk bedrag vast zet. Dit heeft uiteraard voordelen, maar u moet wel de beschikking hebben over dit bedrag en u moet het uzelf ook kunnen veroorloven om dit bedrag eventueel voor langere tijd vast te zetten. Dit kan nodig zijn als de prijs van goud zich eventueel niet zo gunstig zal ontwikkelen als de laatste jaren het geval is. Als u voor een bepaalde prijs bij het kopen van goudbaren 100 gram besteld en de goudprijs gaat vervolgens naar beneden dan kan het soms zelfs jaren duren voordat de goudprijs weer een niveau heeft bereikt die u uitzicht op winst biedt.

Dit is natuurlijk geen scenario waar u bij 100 gram fysiek goud kopen rekening mee houdt of zelfs wilt houden, maar het is wel een scenario waar u rekening mee moet houden. Wij zouden u graag alleen willen vertellen over alle mogelijke winsten die u met het beleggen in goud kunt behalen, maar de eerlijkheid gebied ons ook de ander zijde van de medaille te belichten. Toch is het goede aan 100 gram goudbaren dat u er vrijwel nooit geld op zal verliezen. Als u de historie van de goudprijs bekijkt dan kent het verloop altijd pieken en dalen. Soms zijn er hele hoge pieken in een korte tijd, waarna de prijs weer vlak bij het oude niveau in de buurt komt. Mensen die ten tijde van deze pieken fysiek goud kopen moeten wellicht tientallen jaren op winst wachten, maar zij zullen hun geld terug kunnen krijgen en zelf nog winst maken ook.

Toch zult u als belegger weten dat 100 gram fysiek goud kopen, op het moment dat de prijs een hoogtepunt bereikt, niet zo’n heel goed idee is. U weet immers vooraf niet of het hoogte punt dat bereikt is ook het laatste hoogtepunt zal zijn. Of dat de prijs nog verder omhoog gaat. Toch is dit de gok die voor veel professionele beleggers reden is om bij het beleggen in goud 100 gram aan te schaffen en kort daarna weer te verkopen met winst. Dit is een vorm van speculeren die voornamelijk voor professionele beleggers goede korte termijn winsten op kan leveren. Voor veel andere professionele beleggers en particuliere beleggers is 100 gram fysiek goud kopen een belegging die op de langere termijn gedaan zal worden. Dit is goed te begrijpen, omdat 100 gram goud kopen meestal gedaan wordt om van andere vormen van beleggen af te komen of om geld op een veilige en waardevaste manier weg te zetten. Dan heeft snel verkopen immers weinig zin.

goud kopen, fysiek goud, goud beleggen,investeren goud,goud investering,goudkoers,

Dit neemt natuurlijk niet weg dat 100 gram fysiek goud kopen u wel hele mooie winsten op kan leveren op welke termijn dan ook. Dit is dan ook de reden, dat het voor veel beleggers een vaak gekozen optie is om bij de beste goud sites tot aankoop over te gaan. Of u daarbij als particuliere belegger uw spaargeld in een keer veilig weg wilt zetten, of dat u als professionele belegger, bij de aankoop van meerdere goudbaren 100 gram per stuk, meer flexibiliteit bij het verkopen wilt hebben. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en het is aan u om de juiste beleggingsvorm te kiezen nadat u onze informatie daarover ter harte hebt genomen. U kunt voor het beleggen in fysiek goud 100 gram bij ons voor de laagste prijs inkopen.

goud kopen, goud sparen,gfa nl,fysiek goud advies nederland,fga, goud investeren, goud beleggen,

GOUDPLAN

Natuurlijk hebben wij nog meer vormen van goud kopen of beleggen/sparen. Vraag eens naar ons GOUDPLAN en neem contact op om eens vrij blijvend geïnformeerd te worden of kom eens naar onze meetings op locatie. klik  hier

Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. U kunt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten online vinden, of u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning of informatie.

fga nl,fysiek goud advies nederland,fga nederland,fysiek goudhandel,goud leverancier,goud abonnementen,goudrekeningen,