Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Goud vaste waarde in geld

Goudsparen, goud kopen, goud verkoop, goud investeren, goud beleggen, fga nl,fysiek goud advies nederland,

Goud een veilige haven

In tijden van economische crisis of politieke instabiliteit, wordt het goud vaak als veilige haven gekozen.

Reden om aan te nemen, dat de vraag naar goud verder zal stijgen en daarmee de prijs van het goud. Sinds de kredietcrisis, zien we een duidelijk stijgende goudprijs. Mensen vertrouwen banken vaak niet meer en spreiden hun geld. Daarbij hoort ook een keuze voor goud. De verwachting is dat de goudprijs nog veel verder omhoog kan.

prijs van goud, goudkoers, goudwaarde, goud belegging,fysiek goud advies prijs,goudprijs,

Goud wordt beschouwt als een waardevol bezit. Het kiezen van goud is een goede investering! Dit is steeds gebleken uit het verleden.

Goud, de nieuwe valuta!

Hoewel het niet langer een primaire vorm is van valuta in de ontwikkelde wereld, blijft goud een populaire investering aankoop om een aantal redenen:  

  • Goud wordt beoordeeld op een zeer hoge waarde. Het wordt gebruikt in sieraden, elektronische apparaten en in vele andere zaken. Dit is de reden waarom de goudprijs voortdurend stijgt.
  • Het geld dat je aan goudaankoop spendeert is veilig, zelfs als de dollar daalt in waarde. Goud is een universeel product dat waardevol is over de hele wereld.
  • Goud kan gemakkelijk worden omgezet in contanten, overal ter wereld. Afgezien van het werkelijke contant geld is de liquiditeit en de universaliteit van goud ongeëvenaard.
  • Zelfs als de economie naar beneden gaat, blijft de waarde van goud nog steeds toenemen. Beleggers roepen op om geld te investeren in goud. Dit betekent dat uw geld veilig is. Dit is zeer belangrijk voor de mensen die hun toekomst proberen veilig te stellen. Ze willen niet elke keer een risicovolle investering doen, maar investeren in iets dat de moeite waard is voor de toekomst.
  • Goud is geprijsd in dollars, dus een verslechtering van de dollar zal logischerwijs leiden tot een hogere goudprijs. Als gevolg hiervan, biedt goud een veel stabielere investering dan contant geld.
  • De goudproductie neemt al jaren af en de vraag neemt toe.

Goud bescherming tegen verlies van vermogen

Goud beleggen, goud investeren, goud sparen, goud kopen,fga nl

In tijden van politieke onzekerheid, hoge inflatie en devaluatie van de valuta, biedt goud een uitstekende bescherming tegen koopkracht verlies van vermogen. Hiernaast behoudt fysiek goud altijd een intrinsieke waarde. Financiële producten zoals aandelen, valuta, (staats)obligaties, staatsleningen, spaarrekeningen, bankdeposito's hebben allemaal het risico dat de waarde tot 0 kan dalen. Fysiek goud en zilver zijn het enige beleggingsinstrument, waarbij u niet afhankelijk bent van de prestatie van een tegenpartij die de waarde garandeert (counterpartyrisk). Bedrijven en banken kunnen failliet gaan, overheden kunnen eenzijdig hun contractuele verplichtingen die ze zijn aangegaan, wijzigen door obligaties niet langer af te lossen en/of door het creëren van inflatie en/of devaluatie van de munteenheid. Fysiek goud blijft echter fysiek goud en zal altijd een waarde representeren.

U kunt goud rechtstreeks kopen in de vorm van edelmetaal,maar ook als munten of sieraden. Dit kan op een later tijdstip weer worden verkocht. Het kan een goed gevoel geven om goud daadwerkelijk in uw bezit te hebben, maar wees altijd voorzichtig. Het grootste nadeel kan zijn, dat je veel moet betalen om het te verzekeren.

U kunt ook aandelen kopen in een bedrijf dat in goud produceert.

Beleggen op de beurs

Of u kunt gaan beleggen op de beurs. Exchange-Traded Fund (ETF) is een fonds dat gespecialiseerd is in het investeren in goud. Twee populaire goudfondsen op de goudmarkt zijn Gold Trust en COMEX Gold Trust.

Goud kan een rendabele investering zijn. Als u zich zorgen maakt over de inflatie of de devaluatie van bijvoorbeeld de Euro, kunt u overwegen om goud te gaan aankopen. 

Veel gebruikte termen op de goudmarkt zijn biedprijs, spotprijs en prijsafspraken. Wat betekenen deze drie termen?

  • De huidige biedprijs – is de hoogste prijs waartegen u kunt verkopen.
  • De vraagprijs – is het tegenovergestelde van de biedprijs, dat is de huidige laagste prijs waartegen u kunt kopen.
  • De spotprijs – wordt berekend op basis van de gemiddelde biedprijs.
goudprijs, goud waarde, goudpensioen, goud standaard,fga nl,fysiek goud advies nederland,

DE GOUDMARKTEN

Op dit moment zijn de belangrijkste wereldwijde goudmarkten in Hong Kong, Londen, New York, Sydney, Tokio en Zürich.

goudmarkten, goud beleggen, goudkoers, goud prijs, goud waarde,prijs van goud,goudprijs,

Goudvoorraad 

goud prijs, goud sparen, goud beleggen, goud investeren,goudprijs,

De goudprijs maakt wat rare sprongen, maar de trend is al negen jaar bullish (stijgend). Reden daarvoor, blijkt de beperkte goudvoorraad te zijn en de toenemende vraag in de wereld. Goud blijkt steeds moeilijker te delven, waardoor verwerkingskosten verder oplopen. In Zuid Afrika zijn de goudmijnen bijna leeg aan het raken, terwijl de vraag naar goud alleen maar stijgt. 

Centrale banken

Vlak ook niet de rol van de centrale banken uit. Ze beschikken over aanzienlijke voorraden en kunnen de prijs fors drukken met een extra aanbod van goud. Nogal wat landen hebben geld nodig en dan is een extra verkoop van goud een snelle en eenvoudige extra bron van inkomsten. Maar als ze meer reserves willen, zal dat de goudprijs verder doen stijgen.

sloopgoud, oudgoud, goud sparen,fysiek goud,
sloopgoud, oud goud,fysiek goud,echte goud,


oud goud, sloop goud, goud prijs,fysiek goud, echte goud,


Niet elke goud opkoper geeft even veel voor uw goud

sloopgoud, oudgoud, goudprijs, goud waarde,fga nl,fysiek goud advies,

Een goud opkoper koopt van u sloop-/oud goud en verkoopt dat weer aan een goud smelterij. Het zal duidelijk zijn dat de handelaar geld wil verdienen, waar overigens niets mis mee is, want dat wilt u ook. Het is dus de kunst om een opkoper te vinden die u de beste prijs geeft.

Via FGA Nederland ontvangt u gegarandeerd de beste en scherpste prijs voor u sloopgoud of oud goud.

edelmetaal logo. goudwaarde, goudprijs, sloopgoud, oudgoud,

klik hier

Dat kunt u achterhalen door bij een paar handelaren informatie in te winnen.

Tip; Weeg ook zelf thuis uw goud en probeer in te schatten hoeveel u daarvoor kunt krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar de logo merken op uw oude sieraden of servies e.d. Vraag zo nodig ook een juwelier om voor u te bepalen om wat voor goud het gaat. De opkoper zal uw goud wegen en ook zelf bepalen hoeveel het waard is. Gaat u met de goudprijs akkoord, dan is het goud verkocht. Meestal moet u zich dan nog legitimeren om te voorkomen dat het om gestolen waar gaat. Maar goed, dat is natuurlijk ook geen probleem.

sloopgoud, oudgoud, goudprijs, goud waarde,fga nl,fysiek goud nederland,

Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. U kunt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten online vinden, of u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning of informatie. klik hier