Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

FIATGELD DIGITAAL GELD t.o.v. GOUD & CONTANT

fiatgeld, goud, digitaal geld, fysiek goud, fiat, goudsparen, pgh holland,puur goud handel,


Er ligt een plan bij de EU en bij de banken om het contante geld helemaal uit de markt te halen. U kunt dan alleen maar via een plastic pasje, u welbekend, betalen. U hebt dan geen spaarpot meer thuis, maar alles staat ‘digitaal’ op de bank. U hebt dus geen enkele persoonlijke controle meer over uw eigen geld. Die controle hebben dan de banken.  Totaal !

Ze kunnen doen wat ze willen!


Gevolg 1:

digitaal geld, fiatgeld, pgh holland,

Er is zeer weinig tot geen informatie over gegeven, maar sinds 1 januari van dit jaar (2016) kost het u ook uw geld als het fout loopt bij de banken. Ze kunnen dan uw geld dat u op de bank hebt staan mogen afpakken om hun tekorten aan te vullen. Geld van uw betaalrekening én van uw spaarrekening. ‘BAIL-IN’ heet dat. U bent ongevraagd risicohouder van de banken gemaakt. Slecht bankieren en gegraai door ‘de grote jongens´? U betaalt dat, al bent u er absoluut niet verantwoordelijk voor! En in combinatie met het feit dat al uw geld straks ‘digitaal’ op de bank staat, ben u dan heel erg de klos. Ook dáárom willen de EU en de banken op korte termijn contant geld verbieden. Dan heeft u geen enkele mogelijkheid om die oneerlijkheid, het afpakken van uw geld, tegen te gaan. Want u heeft er geen controle meer over!

Gevolg 2: 

bericht bank geen geld, griekeland

De banken zullen uw geld kunnen blokkeren, zodat u er niet meer over kan beschikken. Onwaarschijnlijk? Helemaal niet. In Cyprus en in Griekenland gebeurde dat al. Dan kunt u (eventueel tijdelijk, dát in ieder geval) nergens meer over beschikken, zelfs geen brood kopen!

Een vreselijk machtsmiddel over de burgers dat de EU en de banken zich toe-eigenen.

Gevolg 3:

fiatgeld, digitaal geld, schuld papier,

De rente die u van de banken over uw spaargeld krijgt, is al minimaal 0,1% of zoiets. Maar het plan bestaat ook – en hier en daar is het zelfs al ingevoerd – om NEGATIEVE RENTE te gaan heffen over spaartegoeden. Negatieve rente betekent dat u geen rente krijgt, maar BETAALT over uw spaarbedrag. Waardoor uw spaarcentjes zullen slinken. Het dan maar in een ouwe sok stoppen? Dat kan dus niet meer, want contant geld, papier en munten, zijn dan verboden. Het zal met die negatieve rente trouwens niet bij -0,6% blijven, eerder zal dat -3% zijn of zelfs meer. 

AL DIE KWALIJKE ZAKEN (er zijn er zelfs meer, ook betreffende uw privacy) maken u totaal afhankelijk van de machthebbers. Oftewel, u gaat vallen onder een per definitie totalitair, fascistisch bewind. Vindt men u vervelend of lastig, dan heeft men het met dit alles

in zijn macht om u alles af te pakken, zodat u zelfs niet aan eten zou kunnen komen. Weer een nieuw middel om opstandige burgers te straffen! 

ER IS EEN MOGELIJKHEID OM DIE PLANNEN TE VERIJDELEN ALS IEDEREEN MEE DOET!

BETAAL VOORTAAN NOOIT MEER MET PIN.

BETAAL UITSLUITEND o.a. CONTANT EN DOE DAT MASSAAL.

ZORG ERVOOR DAT MEN U NIET NÓG MEER TOT SLAAF VAN ‘HET SYSTEEM’ MAAKT. 

Ja, pinnen is gemakkelijk, maar pinnen is dus ook heel gevaarlijk! Het is het begin van de bovengenoemde gevaren voor de burger. Trap niet in de smoezen dat het criminaliteit en terrorisme tegen zou gaan. Criminelen en terroristen beschikken over nog heel andere mogelijkheden en middelen. Zie dat alles in, denk na over deze informatie. Maak u niet totaal afhankelijk van de valse ‘elite’ en de banken. Wees verantwoordelijk voor uzelf, uw kinderen en verdere nazaten. 

Er bestaat al een slogan: PINNEN? NEE, DANK U!

Met fysiek goud lost u al een groot probleem op!

Wilt u meer informatie hoe en wat?

Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. klik hier