Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Goud en later

goud kopen, goud sparen,sparen van goud,spaarplan goud,goud opbouw,goud investeren,

Het in bezit hebben van fysiek goud is een goede verzekering tegen de economische onzekerheid. Het is een stabiele factor tegen de grillen van de hebzucht in de markt ( het opblazen van de prijzen van aandelen en grondstoffen ) en de grillen van de Centrale banken.

goud kopen, goud sparen,sparen van goud,spaarplan goud,goud opbouw,goud investeren,

Goud is nog steeds een van de beste bestedingen!

Goud is de eerste uitwisselingseenheid en betalingsmiddel ter wereld. Het werd al ingeruild voor goederen in het jaar waar het woord "geld" nog onbekend was, en het is nog steeds het meest gewaardeerde edelmetaal in de wereld.

Goud wordt ook wel een ‘barometer van angst’ genoemd. Wanneer mensen bezorgd zijn over de economie, wenden zij zich tot goud en daardoor zal de biedprijs stijgen. De twee belangrijkste factoren waarover mensen bezorgd zijn is deflatie (dalende prijzen) en inflatie (stijgende prijzen). Goud heeft een opmerkelijk vermogen om waarde op te slaan in  tijden van deflatie en inflatie.

Goud een goede investering

waarde goud,waarde geld na ruim 10 jaar,goudprijs,koers goud,goud en inflatie,goud vermogen,goud kosten,

Goud wordt beschouwt als een waardevol bezit. Het kiezen van goud is een goede besteding!

Als u in 2002 Hfl. 100.000 Guldens tot u beschikking had, werd dat in eens in Euro's  € 45.378,02. Indien u dat toen geïnvesteerd had in goud, had u ca. 153 ounce of ook wel 4,34 kg gehad.

Na 12 jaar had u met fysiek goud een waarde van ruim € 173.000 ruim € 127.622,- meer, zijn weinig producten, die het zo goed doen.

Zie goud-geld grafiek.

Geloofd u dat, met dit koopkracht verlies, uw problemen oplossen. Bijvoorbeeld met het idee uw doel en wensen te hebben bereikt! Met deze ontwaarding is de kans dat u uw doel, bijvoorbeeld uw oudedag voorziening, bereikt, niet erg groot.

Kent u banken, landen of staten, die vermogen zo laten afbrokkelen?

Bruto rendement

ca.  1%

ca.  2%

ca.  3%

ca.  4%

Inflatie

ca.  2,7%

ca.  2,7%

ca.  2,7%

ca.  2,7%

Belasting

ca.  25%

ca.  25%

ca.  25%

ca.  25%

Netto rendement (koopkracht)

ca.  -1,95

ca.  -1,20

ca.  -0,45

ca.  -0,30