Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland
goudrekening,FGA NL,fysiek goud advies nederland, goud kopen, goud investeren, goud beleggen,pim producten,pimgold,pim concepten,

Bonus Goud Koop BGK

LBMA gecertificeerde 24 karaats fysieke goudbaren. Voordeliger inkopen dan bij de concurrent, met maandelijks extra bonusgoud uitbetalingen aan onze klanten. Dat kan FGA Nederland mogelijk maken door de sterke en leidende positie van onze leverancier PIM Gold op de wereld goudmarkt van Premiummetals International Markette Duitsland. De nummer 1 van de wereld, wanneer het gaat om LBMA gecertificeerd fysiek 24 karaats puur fijngoud.

Fysieke goudbaren

Vanaf € 3000,- éénmalig, welke meteen voor u wordt omgezet in fysieke goudbaren.  ontvangt u als klant voortaan 0,6% bonusgoud* bij iedere maandelijkse aankoop. Met de BGK kunt u vervolgens uw goudvoorraad aanvullen met een vast spaarbedrag vanaf € 50,- per maand. U ontvangt vanaf de tweede maand 0,6% bonusgoud boven op uw spaarbedrag. Op voorwaarde dat uw goudvoorraad een minimale waarde van  € 3000,- heeft.

* vraag naar de voorwaarden

Debitcard

Goud rekening, goud kopen, goud investeren goudrekening, goudsparen, goud sparen,

Met de Bonus Goudkoop BGK kunt u vervolgens uw fysieke goudvoorraad koppelen aan een debitcard van Premiummetals International Market. Hiermee kunt u wereldwijd betalingen doen. Het opgenomen geldbedrag wordt vervolgens, transparant, op uw goudvoorraad in mindering gebracht. Hierdoor kunt u inspelen op de gunstige wereld goudprijs. U kiest zelf de momenten om uw debitcard te gebruiken om een eventuele geldtransactie te doen.

De Bonus Goudkoop is de ideale uitkomst voor onze klanten en vult een bijzondere leegte aan. Vooral bij mensen die begrijpen dat, wie goud bezit, daarmee ook geld bezit. Welke ook grote waarde hechten aan veiligheid en zekerheid voor hun gezin en vermogen. Voor mensen die noch de tijd, noch de kennis, hebben om de ontwikkelingen van goud continu in de gaten te houden, is deze vorm van goud kopen via de BGK een ideale uitkomst.


Scherpste prijs voor in- en verkoop

De terugkoop regeling geeft klanten de zekerheid dat het aangekochte goud ook altijd door onze leverancier teruggekocht zal worden. Hierbij zult u ook nog eens de beste prijs krijgen over het goud wat u terug verkoopt. Beter dan bij welke goudopkoper dan ook. Goud wordt doorgaans gekocht door kopers wereldwijd, met een opslag boven op de wereld goudprijs. Dus met een extra opslag berekend in de prijs, logisch want de gouddelver en de smelterij maken ook kosten.

Terugkoop regeling

Goud wordt doorgaans ook terug verkocht aan de goudleveranciers of juweliers onder de wereld goudprijs. Dit vanwege zogenaamde kosten ná de terugkoop. Onze leverancier zal het goud altijd van u terugkopen tegen de allerscherpste prijs. Waardoor u de beste prijs krijgt voor uw fysiek goud, wanneer u deze besluit terug te verkopen. Simpelweg, omdat onze leverancier deze eigen geleverde goudbaren direct weer in de verkoop kan zetten.  Zij hoeven de verzegeling niet te verbreken om te testen op echtheid of het te moeten omsmelten naar nieuwe goudbaren. Minder kosten, dus een hogere prijs.

Inschrijf formulier BGK plus

Éénmalige aankoop zonder of met uitlevering, met sparen, inleg min. € 3.000,-.als basis.

Dit is het meest simpele spaar / winstvergoedingsproduct, waarmee voordelig fysiek goud gespaard kan worden. 

U ontvangt 0,6% bonusgoud, zolang de waarde aan goud hoger is dan € 3.000,- en op de goudrekening staat. Het bonusgoud kan ook uitgeleverd of terugverkocht worden aan onze goudleverancier. Dit volgens de "Standard Future Prijs" in de app die u toegewezen krijgt.

De eerste inleg is min. € 3.000,-  u ontvangt daarvoor echt fysiek goud.

Het goud staat geregistreerd op uw naam en heeft een echtheid certificaat, eventueel gecombineerd met een goudrekening.

Zowel het eenmalig aangekochte goud, als het bonusgoud, word bij Loomis verzekerd (110%) opgeslagen.
Elke 21 werkdagen word er een goudtelling uitgevoerd door een externe, speciaal daarvoor aangewezen, accountant.
Kosten daarvoor zijn; 0,07% van de depotwaarde plus 19% BTW per maand.

Goudrekening in het kort

  • GEEN INSCHRIJFKOSTEN
  • Eenmalige inleg
  • Goudrekening op eigen naam
  • Opslag kosten 0,07% excl. 19% BTW  (Duitse btw)
  • Gratis Debit-kaart van Master Card®

 

goudrekening zonder uitlevering bonusgoud 0,6%, goudrekening, goud rekening, goud sparen,


Goud fysiek kopen, goud kopen, goudrekening, goud rekening, goud sparen,Na invulling wordt contact met u opgenomen om alles voor u opmaat te leveren.

Een en ander wordt persoonlijk met u doorgenomen en toegelicht.

Dit alles gebeurd met zorg, veiligheid en nauwkeurigheid.

Let op; 

  • Onze website is geheel versleuteld met HTTPS, HyperText Transfer Protocol Secureis een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.

Geschillen of klachten: