Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

GOUDREKENING

FGA fysiek goud advies,verkoop goud, goud verkopen, goud koop,goudrekening,goud abonnement,goudkaarten, goldcards,pim god, pim gold,pim producten, pim concepten,pim mogelijkheden,pim cards,goldbar, goudbaren,goudbaar,
2016, goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,

Goudkoop

LBMA gecertificeerde, 24 karaats fysieke goudbaren veel voordeliger inkopen dan bij de concurrent, met maandelijks extra bonusgoud uitbetalingen aan onze klanten. Dat kan FGA Nederland mogelijk maken door de sterke en leidende positie van onze goudleverancier op de wereld goudmarkt. Onze goudleverancier de nummer 1 van de wereld, wanneer het gaat om LBMA gecertificeerd fysiek 24 karaats puur fijngoud.

Fysieke goudbaren

Vanaf +/- € 3.000,- eenmalig, (= 100 gram puur goud), welke na 10 maanden voor u wordt omgezet in fysieke goudbaren, ontvangt u als klant voortaan meer dan 10%* korting op de dagkoers. Met GOUDKOOP kunt u vervolgens uw goudvoorraad aanvullen met een vast spaarbedrag vanaf € 50,- per maand.

* vraag naar de voorwaarden

De Goudkoop is de ideale uitkomst voor onze klanten en vult een bijzondere leegte aan. Vooral bij mensen die begrijpen dat, wie goud bezit, daarmee ook geld bezit en grote waarde hechten aan veiligheid en zekerheid voor hun gezin en vermogen. Voor hen die noch de tijd, noch de kennis hebben om de ontwikkelingen van goud continu in de gaten te houden, is deze vorm van goud kopen de ideale uitkomst.

Scherpste prijs voor in en verkoop

De terugkoop regeling geeft klanten de zekerheid dat het door hen aangekochte goud ook altijd door ons teruggekocht zal worden*. Waarbij u ook nog eens de beste prijs krijgt over het goud dat u terug verkoopt ten opzichte van welke goudopkoper dan ook. Goud wordt doorgaans gekocht door kopers wereldwijd met een opslag boven op de wereld goudprijs. Dus met een extra opslag berekend in de prijs. Dit is begrijpelijk, want de gouddelver en, indien van toepassing, de smelterij maken ook kosten.

*Vraag naar de voorwaarden

fga nederland,fysiek goud advies, goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,

Terugkoop regeling

Goud wordt doorgaans ook terug verkocht aan de goudleveranciers of juweliers onder de wereld goudprijs vanwege zogenaamde kosten na de terugkoop. Wij of onze leverancier zal het goud altijd van u terugkopen tegen de allerscherpste prijs, waardoor u de beste prijs krijgt voor uw fysieke goud, wanneer u deze besluit terug te verkopen. Simpelweg, omdat zij deze eigen geleverde goudbaren direct weer in de verkoop kunnen zetten, zonder de verzegeling te hoeven verbreken om te testen op echtheid of het te moeten omsmelten naar nieuwe goudbaren.

Sparen of verkoop Goudkoop

fga nl,fysiek goud advies,goud koop,goudsparen, goud kopen, goud inkoop, goud investeren, goudrekening,

Éénmalige aankoop, zonder of met uitlevering, met sparen, inleg min. € 3.000,-.als basis.

Dit is het meest simpele spaar / winstvergoedingsproduct, waarmee voordelig fysiek goud gespaard kan worden. 

De > dan 10% korting* op uw Goudkoop op de dagkoers, ontvangt u zolang de koopsom hoger is dan +/- € 3.000,- (=100 gram) en concreet op onze rekening staat.

De eerste inleg is min. € 3.000,-  u ontvangt daarvoor echt fysiek goud*.

Het goud staat geregistreerd op uw naam en heeft een echtheid certificaat.

Zowel het éénmalig aangekochte goud, als het tussentijds aangekochte goud, word in Rotterdam verzekerd (110%) opgeslagen.

Kosten daarvoor zijn; éénmalig € 75,- .

GEEN INSCHRIJFKOSTEN

  • Éénmalige inleg
  • Goudkoop op eigen naam
  • > 10% korting op de dagkoers*
  • Terugkoop van het goud

*Vraag naar de voorwaarden