Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Start 

in de goud-business!

# Training en coaching #  Doorgroeimogelijkheden   Hoge verdiensten

Districtsmanager

Onze Districtsmanager is van essentieel belang voor FGA Nederland. Zonder hun ervaring en expertise en ambitieuze inzet kunnen wij geen beloften en kwaliteit waarmaken bij onze opdrachtgevers en klanten. Onze Districtsmanager heeft inzet, inzicht en commerciële toegevoegde waarde.

Als Districtsmanager heb je de volledige eindverantwoordelijkheid over het verkoopteam en over de vestiging die je runt. De Districtsmanager rapporteert, werkt nauw samen en treedt op als gewaardeerde adviseur van het overige managementteam. Als manager heb je zowel oog voor grote kansen als voor details. Je beschikt over indrukwekkende leiderschapskwaliteiten of hebt deze in de loop der tijd ontwikkeld bij FGA Nederland en zet deze kwaliteiten dagelijks in om je verkoopteams te helpen naar successen en ontwikkeling van hun vaardigheden. Je bent ook actief betrokken en eind verantwoordelijk voor de individuele opleidingstrajecten en evaluaties van jouw verkoopmedewerkers.

De functie van Districtsmanager geeft aanzien binnen FGA Nederland en staat gelijk aan een degelijke en sterke verkoopstructuur voor jouw vestiging. In deze functie ben je dagelijks bezig met projectmanagement. Je inhoudelijke verantwoordelijkheid en teambuilding geven je de basis om jezelf zeer breed te ontwikkelen. Je ziet er persoonlijk op toe dat de nieuwe generatie leiders onder jouw leiding worden gevormd en ontwikkeld. Wanneer jij de rol van coach en mentor actief aanneemt om deze toekomstige leiders op te leiden, staat de weg open naar verdere persoonlijke groei en carrièremogelijkheden.

Je kunt niet direct starten in de functie van Districtsmanager. Door het interne groei- en ontwikkelingstraject te volgen van FGA Nederland kun je in korte tijd jouw ideale functie bereiken.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u spoedig terug.

FGA Nederland,verkopers,adviseur,fysiek goud advies nederland job,